BİOBELLİNDA ÜYELİK

BioBellinda ücretsiz üyelik fırsatını kaçırmayın. 7/24 ekip desteği, kendi işinizi kurma fırsatı, 1 alana 1 bedavalar, kampanyalar, indirimler, eğitimler, hediyeler ve daha fazlası için ücretsiz üyeliğinizi başlatın ve ekibimize katılın.
Sorularınız için tüm Temsilcilerimiz size yanıt vermeye hazır.
Formu Doldur Üye Ol ÇEKİLİŞE Katılma Hakkı Kazan.

ŞİMDİ FORMU DOLDUR




    Fırsatlarla dolu BİOBELLİNDA dünyasına adım atmak için GÖNDER butonuna basınız. Müşteri Temsilcilmiz Sizinle kısa sürede iletişime geçecektir.

    KAÇIRILMAYACAK KAMPANYALAR

    BİOBELLİNDA’YI TERCİH ETMENİZ İÇİN!..

    Biobellinda’nın 20 yıllık uzmanlığı ile beğeninize sunduğu tüm ürünlerin güvenirliği ve etkinliği uluslararası kabul görmüş parametlerelerle yetkinliği kanıtlanmış bağımsız akredite kurumlar tarafından test edilmektedir.
    Doğaya saygılı, insana faydalı olma misyonu ile zararı en aza indirgenerek tasarlanmaktadır. Tüm ürünlerimiz toprakta biyolojik parçalanabilirlik testine sahiptir ve yüzde 80’in üzerinde parçalanabilirlik oranıyla doğaya zarar vermez, konsantre yapısı sayesinde sulandırılarak kullanıldığını için tasarruf sağlarsınız. Evinizde fazla yer kaplamaz ve uzun süre kullanım sağlar, temizlik aşamasında kolay durulanarak sudan ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar, düşük yıkama ısısında bile etkin temizlik sağlayarak elektrik enerjisinden ve zamandan tasaruf sağlar, daha kolay ve hızlı temizlik yapmanızı sağladığı için temizlik için saatlerce uğraşmanıza gerek kalmaz, vaktiniz size kalır, evinizde daha temiz ve parlak ve sağlıklı yaşam alanları oluşmasını sağlar.

    ONLİNE KATALOG

    BİOBELLİNDA İLE PARA KAZANMAK İSTER MİSİNİZ?

    BİOBELLİNDA İLE PARA KAZANMAK ÇOK KOLAY!
    Biz sizin için herşeyi ayarladık, aylık yapacağınız 1000 puan ile 900TL, 2000 Puan ile 2400TL, 3000 Puan ile 3600TL, 4000 Puan ile 5760 TL, 5000 puan ile 9960TL ve daha fazla puanlar ile daha fazla para kazanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi almak, ücretsiz üyeliğinizi oluşturmak, Türkiye’nin en büyük ekibinde yerinizi almak ve para kazanmaya başlamak için yukarıdaki formu şimdi doldurun, biz sizi arayalım, para kazanmaya başlayın.

    ALIŞVERİŞE BAŞLA

    BioBellinda ÜYELİK

    1: Üye olduğumda her ay sipariş verme zorunluluğu varmı?
    Cevap: Hayır sipariş verme zorunluluğu bulunmamaktadır, ihtiyacınız olan ürünleri dilediğiniz zaman sisteme giriş yaparak indirimli veya kampanyalı fiyatlardan alabilirsiniz.
    2: Satış yapmak zorunlu mu?
    Cevap: Satış yapma zorunluluğu bulunmamaktadır, ürünleri istediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.
    3: Ödemeyi Nasıl Yapacağım?
    Cevap: Kapıda nakit ödeme yapabilirsiniz, kredi kartı ile sistemden ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca şirketimizin üyelerine özel sunmuş olduğu 30 gün sonra ödemeli de sipariş verebilirsiniz.
    4: 30 Gün Sonra Ödemeli Nasıl Oluyor?
    Cevap: Sipariş verdiğiniz tarihten başlayarak 30 gün içerisinde siparişinize ait ödemeyi yapabilirsiniz?
    5: 30 Gün Sonra Ödemeli Ne kadarlık ürün alabilirim?
    Cevap: İlk siparişinizde 350 TL’ye kadar ürün alabilirsiniz. İlk siparişinizin ödemesinden sonra da vadeli ürün almaya devam edebilirsiniz.
    6: Her hangi bir üyelik paketimi almalıyım yoksa istediğim ürünleri alabilir miyim?
    Cevap: Kendi seçeceğiniz ürünleri alabileceğiniz gibi, tarafımızdan oluşturulmuş üyelik paketlerinden de alabilirsiniz. Sadece kargo ve kapıda ödeme ücreti ödemek istemezseniz 150TL ve üzeri alışveriş yapabilirsiniz.
    7: Kargo ücreti ne kadar?
    Cevap: Kargo ücreti Sabit 8,50TL’dir, kapıda ödemek yapmak isterseniz PTT Kargo 5TL, Yurt içi ve Mng kargo 8,50TL kapıda ödeme ücreti almaktadır.
    8: Ürünler hangi zamanlarda kampanyaya giriyor?
    Cevap: Her hafta farklı ürünlerimiz kampanyaya girmektedir.
    9: Katalog gönderiyor musunuz?
    Cevap: İlk üyeliğiniz ile birlikte 22 Puan ve üzeri alışverişlerinizde katalog ücretsiz olarak paketinize eklenmektedir. sonraki vereceğiniz siparişlerde katalog sepete ekleyerek alabilirsiniz.

    BioBellinda Üyeliği Ücretsizdir.

    Şartsız koşulsuz Biobellinda üyeliğinizi şimdi başlatın.

    Biobellinda Her Ay Ürün Alma Zorunluluğu Yok.

    BioBellinda ücretsiz üye olun, biobellinda ürünlerini ihtiyacınız olduğunda alın.

    Biobellinda Vadeli Üyelik Fırsatı.

    BioBellinda üyeliğinize özel alacağınız tüm biobellinda ürünlerinin ödemesini senetsiz kefilsiz şartsız koşulsuz 30 gün sonra yapın.

    Biobellinda Yüzde 35 İndirim Fırsatı.

    BioBellinda Üye olan herkes tüm ürünleri yüzde 35 indirimli alma hakkına sahiptir.

    Biobellinda 1 Alana 1 Bedavalar.

    Sadece Biobellinda üyelerine özel 1 alana 1 bedavalı biobellinda ürünleri için şimdi biobellinda üyesi olun.

    Biobellinda Kapıda Ödeme İmkanı.

    Biobellinda üyesi olun tüm siparişlerinize ait ödemeleri kapıda yapın.

    BİOBELLİNDA FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM




      Fırsatlarla dolu BİOBELLİNDA dünyasına adım atmak için GÖNDER butonuna basınız. Müşteri Temsilcilmiz Sizinle kısa sürede iletişime geçecektir.

      Biobellinda Üyelik Sistemi hakkında bilgi

      Biobellinda üyeliği tamamen ücretsizdir, Yukarıdaki Biobellinda ücretsiz üyelik kayıt formunu doldurarak üyeliğinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Üyelik başvuru formunu doldurduğunuzda temsilcilerimiz sizi arayarak ücretsiz üyeliğinizi yapacaklardır. sonrasında ise yine temsilcilerimiz ürünler hakkında size istediğiniz zaman bilgi verecekler ve sipariş vermek istediğinizde size yardımcı olacaklardır. Biobellinda Satış Sistemi, temelde “Çok Katmanlı Pazarlama Sistemi” olarak da bilinen Doğrudan Satış Yöntemine dayanır. BioBellinda’nın satmakta olduğu ürünler, bağımsız girişimcilere indirimli fiyat üzerinden satışa sunulur. BioBellinda sistemine dâhil olan bağımsız girişimciler, ilk alışverişlerinden itibaren ürünleri bu indirimli fiyatlar üzerinden satın alabilirler. Bağımsız girişimcilerin çok katmanlı pazarlama sistemine dâhil olmakla elde edecekleri asıl gelir, indirimli fiyat üzerinden satın aldıkları ürünleri nihai tüketiciye gerçek fiyatları karşılığı satmak suretiyle kazanmış olacakları Perakende Satış Geliridir. Bağımsız girişimci, BioBellinda’dan gerçekleştirdiği her alışveriş esnasında satın almış olduğu ürünlerin miktarına göre bir iş hacmi oluşturur. Bağımsız girişimci, oluşturmuş olduğu iş hacmine göre ilave prim ve kazanca hak kazanır. Biobellinda Bağımsız girişimcinin her bir ay için hak kazandığı primler, bu bağımsız girişimcinin ilgili ay içerisinde kendisinin ve/veya oluşturduğu grubunun (alt pazarlama ağının) BioBellinda’dan yapmış olduğu ürün satın alımlarına göre hesaplanmaktadır.
      Biobellinda Üyelik Biobellinda Üye Ol

      BİOBELLİNDA BLOG

      BİOBELLİNDA İL TEMSİLCİLİKLERİMİZ

      Instagram did not return a 200.

      biobellinda üyelik” , “biobellinda uyelik” , “biobellinda” , “biobellinda üye ol” ,  “Biobellinda” , “biobellinda üyelik formu” , [biobellinda kayıt] , “biobellinda üye olmak istiyorum” , “Biobellinda Üyelik” , “Biobellinda Yeni Üyelik” , “Biobellinda Kayıt Ol” , “Biobellinda Üye Ol” , “biobellinda” , “biobellinda üye ol” , “biobellinda kayıt” ,
      “biobellinda siparis” , [biobellinda üye ol] ,  [biobellinda üyelik] , [biobellinda üyelik formu] ,  “biobellinda üyelik paketi” , “biobellinda kayıt ol” , “biobellinda yeni üyelik paketi” , [biobellinda yeni üyelik] , “Biobellinda üyelik” , “biobellinda yeni üyelik” ,
      “biobellinda yeni üye ol” , “biobellinda üyelik sayfası